الشكالما دى حاجة بسيطة جدا ومكونتها قليلة اوى وكلنا بنحبها بصراحة وخفيفة جداوبنفتكر انها صعبة فى عميلها انما بالعكس تعالو شوا:
1- كـــــــوب لــــبـــــن مـــــحــــلــــى
2- كــــــوب جــــــــــوز الـــــهــــنــــد
1- هتحطيهم على بعض فى طبق وتعجنيها لحد مايبقوا متماسكة فى بعضها
2- تسبهم شوية فى الثلاجة علشان تجمد وتبقى ماسكة فى بعضها برضة
3- تطلعيها من التلاجة وتجيبى الصنية الى انتى تحطيها فيها و تدهنيها زيت بسيط جدا
4- تدهنى ايدك زيت برضو و تمسكى العجينة حتة حتة وتكوريها زى الكورة صغير كدا وتبدئى تبططيها وتضغطى عليها فى النص بصبعك
وممكن تحطيها فيها كريز فىالنصف كدا زى مابنشتريها من عند الحلوانى
5- تحطيها فى الصنية وتحطيها فى الفرن على اقل درجة خالص
وتسيها 15 دقيقة مقفول عليها لحد ماتشمى ريحتها وبعد كدا تشوفيها من وشها لو احمرت تطلعيها وتاكليها على طول
1- كـــــــوب لــــبـــــن مـــــحــــلــــى
2- كــــــوب جــــــــــوز الـــــهــــنــــد
1- هتحطيهم على بعض فى طبق وتعجنيها لحد مايبقوا متماسكة فى بعضها
2- تسبهم شوية فى الثلاجة علشان تجمد وتبقى ماسكة فى بعضها برضة
3- تطلعيها من التلاجة وتجيبى الصنية الى انتى تحطيها فيها و تدهنيها زيت بسيط جدا
4- تدهنى ايدك زيت برضو و تمسكى العجينة حتة حتة وتكوريها زى الكورة صغير كدا وتبدئى تبططيها وتضغطى عليها فى النص بصبعك
وممكن تحطيها فيها كريز فىالنصف كدا زى مابنشتريها من عند الحلوانى
5- تحطيها فى الصنية وتحطيها فى الفرن على اقل درجة خالص
وتسيها 15 دقيقة مقفول عليها لحد ماتشمى ريحتها وبعد كدا تشوفيها من وشها لو احمرت تطلعيها وتاكليها على طول