الكيك الاسفنجيه00
5 بيضه - 1 كوب سكر بودره منخول-1 كوب دقيق-1\4كوب نشا- 2 ملعقه صغيره بيكنج بودر-فانيليا0
الحشو000
4 باكو جيلى بالطعم المفضل-شرائح من الموز او الفراوله او الاناناس او المانجو
باكو كريم شانتيه للتزين
الطريقه0000
نضع البيض والفانيليا ونضرب جيدا بالمضرب الكهربى ثم نضيف السكر تدريجيا ثم نستمر فى ضرب الخليط لمدة ربع ساعه ثم بعد زلك نوقف المضرب ونضع خليط الدقيق مع النشا والبيكنج بودر تدريجيا ونخلطه باليد بخه وفى اتجاه واحد ثم بعد زلك نضع الخليط فى صنيه متوسطه حوالى 24 سم مدهونه بالسمن ومرشوشه بالدقيق فى فرن درجة حرارته 180 درجه
لمدة ثلث ساعه ثم بعد زلك نضعها على سلك لمدة 10 دقائق حتى تبرد
نجهز الجيلى وناخد حوالى 2\3 الكميه نضعها فى نفس الصينيه اللى كانت بها الكيك ثم نضعا فى الفريزر حتى تجمد نوعا يعنى حوالى 8 دقايق ثم نضع فوق الجيلى شرائح الفاكهه المفضله ثم نضع بعد زلك الكيك ثم نسقيها بباقى الجيلى وندخلها التلاجه
بصوا يتجهز الجيلي باكوين وباكوين
اتنين على الوش واتنين يتسقى بيهم
عند التقديم نضع الصينيه فى حمام ماء ساخن لمدة ثوانى ثم نقلبها فى طبق التقديم ونزينها بالكريم شانتيه
5 بيضه - 1 كوب سكر بودره منخول-1 كوب دقيق-1\4كوب نشا- 2 ملعقه صغيره بيكنج بودر-فانيليا0
الحشو000
4 باكو جيلى بالطعم المفضل-شرائح من الموز او الفراوله او الاناناس او المانجو
باكو كريم شانتيه للتزين
الطريقه0000
نضع البيض والفانيليا ونضرب جيدا بالمضرب الكهربى ثم نضيف السكر تدريجيا ثم نستمر فى ضرب الخليط لمدة ربع ساعه ثم بعد زلك نوقف المضرب ونضع خليط الدقيق مع النشا والبيكنج بودر تدريجيا ونخلطه باليد بخه وفى اتجاه واحد ثم بعد زلك نضع الخليط فى صنيه متوسطه حوالى 24 سم مدهونه بالسمن ومرشوشه بالدقيق فى فرن درجة حرارته 180 درجه
لمدة ثلث ساعه ثم بعد زلك نضعها على سلك لمدة 10 دقائق حتى تبرد
نجهز الجيلى وناخد حوالى 2\3 الكميه نضعها فى نفس الصينيه اللى كانت بها الكيك ثم نضعا فى الفريزر حتى تجمد نوعا يعنى حوالى 8 دقايق ثم نضع فوق الجيلى شرائح الفاكهه المفضله ثم نضع بعد زلك الكيك ثم نسقيها بباقى الجيلى وندخلها التلاجه
بصوا يتجهز الجيلي باكوين وباكوين
اتنين على الوش واتنين يتسقى بيهم
عند التقديم نضع الصينيه فى حمام ماء ساخن لمدة ثوانى ثم نقلبها فى طبق التقديم ونزينها بالكريم شانتيه