يا شمس لا ترحلى عن منتدى الدرجلى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات الدرجلى


2 مشترك

    التبولــــــــــــــــة إهداء خااااااااص

    ميرندا
    ميرندا
    Admin(درجلى ماسى)
    Admin(درجلى ماسى)


    عدد الرسائل : 375
    العمل/الترفيه : طــــــــالبة
    المزاج : مجنووونه
    تاريخ التسجيل : 22/09/2009

    التبولــــــــــــــــة إهداء خااااااااص Empty التبولــــــــــــــــة إهداء خااااااااص

    مُساهمة من طرف ميرندا الثلاثاء نوفمبر 17, 2009 2:50 pm

    السلام عليكن ... كيفكن ياجماعه ؟؟؟أنا ميرندا صاحبة سفن أب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] انا جبت ليكن اليوم سلطة خاصة ومشهورة كتير بسوريا وتنفع للتخان هههههههههههههه بهزر معاكو بس هيدي طعمها حلو كتير وبنصحكو كلكو تجربوها والله دي جنان
    وانا متاكده لوجربتوها موش هتسيبوها ابدا يلا معايا نبدأ :
    المقادير احزمة بقدونس
    2طماطم متوسط الحجم
    ابصل متوسط الحجم
    برغل ودا هتلاقوه بالسوبرماركت
    عند الصيدلي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] محدش يصدق انو عند الصيدلي دا بالسوبر ماركت
    وزيت زيتون
    وملح ونعناع كام ورقة كدا
    ولمونتين
    الطريقة :تغسلو الخضار كلها لان النظافه من الايمان وعشان التسمم وانفلونزا العصافير ,, بعد كدا بتقطعو الطماطم صغير اوي وكمان البصل والبقدونس والنعناع وتخلطوها مع بعض في وعاء (حلوة وعاء دي صح هههههههه)المهم تخلطوها كلها مع بعض وتخلوها خلاص تيجو دلوقتي للبرغل تجيبو منو ربع كوبايه كدا وتحطوه لوحدو بوعاء صغير على قدو وتعصرو عليه اللمونه لحد ميتغرق باللمون وتسيبوه فتره كدا لحد ميمتصو البرغل

    بعد متحسوانو خلاص امتصو تجيبوه وتخلطوه مع الوعاء التاني بتاع الخضار المقطعه مع بعض وخلاص كدا التبوله بقت جاهزه بس نحط عليها زيت
    زيتون كدا شويه عشان يديلها نكهه كمان ملح طبعا وعصرة لمونه وخلاص كدا اقدر اقول

    بالهنا والشفا هاي التبوووووووله لعيوونكو
    امانى
    امانى
    درجلى نشيط
    درجلى نشيط


    عدد الرسائل : 498
    تاريخ التسجيل : 20/05/2009

    التبولــــــــــــــــة إهداء خااااااااص Empty رد: التبولــــــــــــــــة إهداء خااااااااص

    مُساهمة من طرف امانى الأربعاء نوفمبر 18, 2009 4:21 am

    بجد الطريقة سهلة
    بس الما اجربها هقلك على الطعم
    يا سفن اب
    وشكرا ليكى يا قمر
    منتطرين الاطباق القادمة
    بس ونبى تكون فيها لحمة

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 26, 2024 7:39 am